середу, 13 березня 2019 р.

Поїздка в театр-світ гри та краси.


«Діти повинні жити у світі краси, гри,
казки, музики, малюнку, фантазії, творчості»-переконував
Василь Сухомлинський.
Лесь Курбас писав: «Початком мистецтва світу є театр»….. Серед безлічі засобів впливу на формування особистості дитини важливе місце посідає театр. Цей особливий синтетичний вид мистецтва органічно поєднує в собі художнє слово, драматичну дію, поетику, музику, живопис і літературу. Він дозволяє вирішити безліч актуальних проблем сучасної педагогіки і психології, пов’язаних із:художньою освітою та вихованням дітей,формуванням естетичного смаку,моральним вихованням,розвитком комунікативних якостей особистості,вихованням волі, розвитком пам’яті, уяви, ініціативності, фантазії, створенням позитивного емоційного настрою, зняттям напруження.
    13 березня учні та педагоги Соборненської ЗОШ І-ІІст., за сприянням відділу освіти Байковецької ОТГ ,здійснили екскурсію в Тернопільський  драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка на виставу В.Жили за мотивами М.Гоголя "Сорочинський ярмарок".
        Це -колоритна,насичена бувальщинами та небилицями,піснями та танцями,містикою і таємницями музична комедія з відмінною грою акторів,які подарували незабутні емоції.









Немає коментарів:

Дописати коментар